de basis

ERP & CRM

ERP en CRM systemen zorgen voor de digitalisering van bedrijfsprocessen. Een goed ontwikkelt en geïmplementeerd ERP bespaart ondernemingen enorm veel tijd, geld en ontevreden klanten. Door vergaande automatisatie kunnen je werknemers zich focussen op belangrijke taken.

ERP en CRM, wat is dat?

De basis
ERP of Enterprise Resource Planning is software dat bedrijfsprocessen van ondernemingen digitaliseert. Enkele voorbeelden zijn: facturatie, boekhouding, voorraadbeheer en HR.

CRM of Customer Relationship Management is een technologie voor het beheer van alle relaties en interacties van je bedrijf met klanten en potentiële klanten. Vaak zal een CRM onderdeel zijn van een ERP.
Illustration erp intro 1
Hoe wij het verschil maken

Onze expertise

We hebben jarenlange ervaring in distributie en productie bedrijven. Hierdoor hebben onze systeem ingenieurs een diepgaande kennis van de meeste processen.

Automatisatie

een snelle ROI
Onze filosofie is simpel: als je eenzelfde taak vaak moet uitvoeren moet je dit automatiseren. We beginnen steeds top-down met de belangrijkste processen en data flows.
Illustration erp automation
Illustration erp distribution

Distributie

Klein- en groothandel
We zorgen dat goederen terecht komen waar ze moeten komen. Van je leverancier tot bij jouw en van jouw tot bij je klanten. We coveren de volledige supply-chain, inclusief voorraadbeheer, en slimme en geautomatiseerde inkoop oplossingen.

WMS

Warehouse Management Systeem
Ons WMS is specifiek ontwikkelt voor ondernemingen die hun volledig logistiek proces willen digitaliseren. Geen papier meer, enkel een mobiel apparaat met Android of IOS.

Slimme picking oplossingen, automatische voorraad aanvullingen, gestuurd ontvangen en nog veel meer. En dat allemaal van je mobiel apparaat. Van 1 gebruiker tot 100+ gebruikers.
Illustration erp wms
Illustration ecommerce b2b

Sales

Multi-channel oplossing
Op welke manier je ook verkoopt, we hebben een passende oplossing. Integratie met webshop of PWA, kassasysteem of mobiele verkoopstool voor vertegenwoordigers, als jij zorgt voor de sales zorgen wij voor de rest.

Enterprise

Meer, meer en meer
Meerdere talen, meerdere magazijnen, meerdere websites, meerdere bedrijven en automatische inter-company transacties?

Onze oplossingen hebben al deze functies standaard ingebouwd en vormen dus geen enkele bottleneck. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het ontwikkelen en implementeren.
Illustration erp enterprise
250%
250%
250%
Gemiddelde stijging in logstieke efficiëntie
33%
33%
33%
gemiddelde stijging van klanttevrednheid
8%
8%
8%
gemiddelde besparing na implementatie ERP
95%
95%
95%
Van werkenemers is blij met ERP implementatie
Ik ben overtuigd

Wat nu?

Onze oplossingen zijn breed inzetbaar en integreren met verschillende systemen zoals Odoo, Magento, Navision, Exact en SAP. Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek.

Contacteer ons

Analyse

We analyseren u behoefte en maken een aangepaste offerte.

Demo

We hebben veel live omgevingen lopen die u kan bezoeken.

Kwaliteit

Onze systeem ingenieurs zijn gecertifieerde professionals.

SLA

We verzekeren dat u systemen online blijven. Ook op papier.